Svet cukrárov a cukroviniek

Navigácia: SVET-CUKRAROV-A-CUKROVINIEK >

Směs na korpus Red Velvet 1 kg - IREKS

Značka: IREKS

Kategória: Suroviny | Zmesi a prípravky

Popis:

Kompletná zmes Sandra Velvet na výrobu obľúbených liatych ciest v červenej farbe.

Balenie obsahuje 1 kg zmesi pre prípravu obľúbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO farbivá.

Názov torty Red Velvet a jeho originálny recept údajne pochádza z newyorského hotela Waldorf Astoria, kde ho svojim hosťom, ako autorskú špecialitu, podávali už v 20. rokoch minulého storočia. Red Velvet znamená rudý zamat alebo hebkosť, čím sa vyjadruje farba a jemnosť korpusu, ktorý má byť tmavo, či jasne červený alebo červenohnedý.

RED VELVET RECEPT: Odporúčané dávkovanie: 0,5 kg zmesi Sandra Velvet, 325 g vody, 90 g oleja. Suroviny spojíme a necháme päť minút napučiavať, potom pomaly premiešavame (ideálne protínačkou) 1 - 2 minúty do hladkej a homogénnej konzistencie. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch. Na upečení korpusu o priemere 24 cm je potreba 1 kg tejto zmesi.

Ilustračné foto: "//commons.wikimedia.org/wiki/File:Red_Velvet_Cake_Waldorf_Astoria.jpg#/media/File:Red_Velvet_Cake_Waldorf_Astoria.jpg">Red Velvet Cake Waldorf Astoria" by Hennem08 - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons


Parametre:

Energetická hodnota:1621 kJ
Tuky:4.6 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny:1.4 g
Sacharidy:76.5 g
- z toho cukry:47.4 g
Bielkoviny:9.5 g
Vlákniny:1.7 g
Soľ:1.1 g
Netto hmotnosť:1000 g
Farba:Červená
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie):Obilniny obsahujúce lepok, Vajcia
Distribuce:SK

Cena:
5.92 EUR s DPH
Naspäť