Kategória: Suroviny | Zmesi a prípravky
Univerzální cukrářská směs.
Zmes univerzálne použiteľná pre širokú radu výrobkov z liatej trené hmoty - na koláče, bábovky, baránky, muffiny aj tortové korpusy. Je stabilný a dobre držia ďalšie suroviny vrátane čokolády, ovocia i náplňou. Univerzálna zmes teda môžeme obmieňať s použitím orechov, kakaa, kokosu, tvarohu, ovocných náplní alebo čokolád.
Receptúra s olejom: 1000 g Jung Basis, 500 g olej, 584 g vaječná melanž. Všetky suroviny miešame lýrou na 3. rýchlostný stupeň šľahacieho stroja po dobu 3 minút.
Receptúra s maslom: 1000 g Jung Basis, 500 g maslo, 500 g vaječná melanž. Všetky suroviny miešame lýrou na 1. rýchlostný stupeň šľahacieho stroja po dobu 4 minút.
Dodávané balenie 1 kg, cena za balenie