Značka: IREKS
Kategória: Suroviny | Šľahačky a smotany | Stužovače šľahačky
Karina KAKAO MIX s 21 % kakaa na výrobu kakaovej náplne.
Univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinnej aj živočíšnej šľahačky a masla, margarínu. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou a vmiešaní do šľahačky, tukov. Získate farebnú a chuťovo príjemnú hmotu. Karinu môžete použiť aj na vytvorenie identického povrchového "zrkadla" spojením s rozpustenou želatínou. Ďalšou zaujímavosťou je použiť túto zmes aj na výrobu likérových špičiek - teda čokoládového komína. Tu použijeme prevarenú vodu s teplotou 50 °C a stuhnutý tuk.
Karina KAKAO MIX s 21 % kakaom na výrobu kakaovej náplne. Na ďalšie spracovanie.
Odporúčaný postup: 1000 g Kariny, voda 50 °C (prevarená) 450 g, stužený tuk 1250 gr. Zmes zmiešajte s vodou a postupne ju vmiešajte do vyšľahaného tuku.
Zloženie: cukor, kakao (min. 21 %), sójová múka, rastlinný olej, modifikovaný kukuričný a zemiakový škrob, glukózový sirup, sušená srvátka.
Skladujte na suchom, dobre vetranom mieste a v chlade do 25 °C, vždy uzavreté.