Labeta Želírovací cukor 2:1 500 g
Vedeli ste, že džem môžete pripraviť aj v domácej pekárni? Pokiaľ máte radi nové veci a radi skúšate nové receptúry, skúste vytvoriť džemy netradičných chutí. Chcete mixovať jablká so škoricou či skúsiť kombináciu hrušiek a černíc? Smelo do toho! Nechajte skrátka za vás hovoriť vaše chuťové poháriky. Aby však mal džem ideálnu konzistenciu, nezabudnite doň pridať želírovací cukor 2:1, ktorý sa hodí pre stredne sladké ovocie. A pretože želírovací cukor, ktorý je prirodzene bez lepku, už cukor obsahuje, nemusíte ho do džemu pridávať.
Zloženie: Cukor, želírujúce látky (guma guar, xantán, pektíny, guma tara, karubin), konzervant: sorban draselný, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, extrakt z oregana.
Cukor s prísadami na prípravu džemov a marmelád.